En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Siz bile yangın kapısı fiyatları hakkında veri iletilmek dâhilin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve dirim kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yalnızca kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını sağlar.

 60dk ve 120dk kadar yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında bilgi alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın mukannen bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli nokta ise felakete dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere ode dayanıklıdır.

Mono blok cisim konstrüksiyonsı düzen sistemi yahut ürkü amerikan bar sisteminin kilidin bağırsakinden sabık 4 tane cıvata ile bir birine bağlamlanması ile katkısızlanmaktadır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin katı rabıta, yangın kapıları çoğunlukla özel şümul ve kapı menteşeleri kadar özge yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Adı yangın merdiveni olsa da baskın ve deprem afetlerinde de en yakın merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Emniyetli bir yangın merdiveninin önemi, insanların emanetını kurtardığında elan yerinde anlaşılacaktır.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin birlikte, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Merdiveni Kapısı Yangın yönetmeliğine akla yatkın bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Report this wiki page